Friskvård

Genom att erbjuda Er personal friskvård kan produktionen och effektiviteten öka som en följd av bättre kondition, styrka och välbefinnande. Friskvård på jobbet bidrar även ofta till ökad gemenskap, mer trivsel och minskad stress.

Forskning visar att varje krona satsad på friskvård ger 3-10kr tillbaka. Vad väntar Ni på?

”Satsa på friskvård för gladare och mer effektiva kollegor”

Att satsa på friskvård kan se väldigt olika ut mellan företag. Här är exempel på vad vi kan erbjuda Ert företag. Låt oss gärna skapa något unikt för just Er!

  • Gruppträning och eget gym
  • Kostrådgivning
  • Massage
  • Friskvård för sjukskrivna
  • Organiserade stegtävlingar
  • App-baserade hälsoutmaningar
  • Kurser och föreläsningar
  • Hälsoscreening och hälsoprofiler

Vi erbjuder ett helhetsgrepp kring friskvård och upplägget utformas i samarbete med Er. Vi hjälper Ert företag till friskare och mer produktiva medarbetare genom strategiska och effektiva hälsoinsatser.
Vi är med från början eller kommer in mitt i. Allt från att starta upp ett gym och gruppträning, ge guldkant till redan aktiva medarbetare, till att ta över där Ni är i dag. Vi kan koordinera Era aktiviteter på ett nytt sätt och frigöra tid från andra.

Med aktiva friskvårdsinsatser kan Ni minska sjukfrånvaron och Era medarbetare får ork till en aktiv fritid vilket kan leda till en ökad livsglädje. Trivs vi på jobbet så presterar vi bättre!

Friskvård är inte bara träning. Det är minst lika viktigt hur Era kollegor mår. Med heltäckande insatser på fysisk, mental och social hälsa når Ni er fulla potential, effektiviteten ökar och Ni kommer att må bättre.
Att starta upp friskvård på jobbet är enkelt. Utifrån Era önskemål och vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi ett upplägg som passar just Er.

Hälsomedvetna personer har i snitt en vecka färre sjukdagar per år och en högre effektivitet och produktion än mindre hälsomedvetna personer. Så genom att satsa på hälsoinsatser finns det stora pengar att spara för Er som företagare.

 

kontor